Farvel far

Blomster Lindevej

Datter lagde blomster hvor hendes far blev fundet. Foto: Alex Christensen.

Det er onsdag, først på eftermiddagen og der er stille på Lindevej – eller det virker sådan. Ud for nr. 12 ligger flere blomster. De markerer stedet, hvor 52-årige Christian Flesborg blev fundet hårdt kvæstet af knivstik et døgn tidligere.

Der er ikke rigtig noget, der viser det drama, der udspillede sig på stedet tirsdag formiddag. Med livstruende læsioner blev Christian Flesborg bragt til sygehuset, hvor han senere afgik ved døden. Politiet arbejdede på stedet i flere timer og da de var færdige, sørgede brandvæsnet for, at der ikke var mange spor tilbage.

Nu ligger der i stedet blomster og nogen har sat lys på stedet. En har skrevet en hilsen på et kort.

Hen til stedet kommer en pige. Hun har en rose i hånden. Hun står og kigger et øjeblik og sætter sig så på hug foran blomsterne. Roligt lægger hun rosen på jorden – som et farvel til sin far.

Denne artikel er publiceret den 10. juni 2020 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

2 kommentarer

  • Charlotte . Nete. Jensen

    Hej kære søde lis-ann igen . Mange tusind tusind undskyld for min hårde ord nu . Hvordan fanden bilder unge mænd der kommer til slået ihjel i fandt ud over vores egen ex søde familiemedlem Christian der havde det noget særligt specielt fantastisk børn der havde det brug meget deres far i på deres egen liv eller mindre andet tidspunkt som når de møder en søde fyre imellem deres egen liv . Jeg håber meget der havde været noget politiet har det finde ud på nogen ting som hvorfor unge mennesker der havde været sådan slår i til vores søde ex familiemedlem Christian . Venligts kæreligt hilsen fra Charlotte . Nete. Jensen .

  • Charlotte Nete Jensen

    Hej kære søde lis-ann igen . Mange tusind tusind undskyld for min hårde ord nu . Hvordan fanden bilder unge mænd der kommer til slået ihjel i fandt ud over vores egen ex søde familiemedlem Christian der havde det noget særligt specielt fantastisk børn der havde det brug meget deres far i på deres egen liv eller mindre andet tidspunkt som når de møder en søde fyre imellem deres egen liv . Jeg håber meget der havde været noget politiet har det finde ud på nogen ting som hvorfor unge mennesker der havde været sådan slår i til vores søde ex familiemedlem Christian

Leave a Reply