Politiet søger vidner efter røveri og overfald i Nygade

Politiet søger vidner efter et røveri og et voldeligt overfald i Nygade lørdag aften.

Midt- og Vestsjællands Politi modtog lørdag aften kl. 22.53 en anmeldelse fra forældrene til en 16-årig dreng fra Holbæk, var blevet udsat for et røverisk overfald.

Drengen var ca. kl. 22.40 blevet kontaktet af flere maskerede unge, som havde truet ham ud af toget på Holbæl Station og efterfølgende tvunget hen til pengeautomat i Nygade for at hæve penge til de maskerede røvere.

En 27-årig mand fra Hørve overværede dette og påtalte de unges opførsel over for den 16-årige. Det medførte et overfald på den 27-årige, der blev væltet omkuld og tildelt spark mod krop og hovedet.

Den 16-årige benyttede overfaldet på den 27-årige til at flygte fra stedet.

Den overfaldne 27-årige blev bragt til skadestuen til behandling efter overfaldet.

Flere patruljer ledte efter mistænkte i området, men fandt ikke nogen.

De mistænkte gerningsmænd beskrives som værende:

A: Mand, 18-20 år, 170-180 cm, almindelig af kropsbygning og iført mørk jakke med hætten trukket over hovedet og hvide bukser.

B: Mand, 18-20 år, 170-180 cm, almindelig af kropsbygning og iført mørk jakke med hætte trukket over hovedet og mørke bukser. Han medbragte en mindre skuldertaske.

Desuden yderligere unge mænd, der kan mistænkes for at have deltaget i sagen.

Politiet i Holbæk hører gerne fra personer, der har bemærket noget enten på togstationen eller i Nygade i forbindelse med overfaldet på den 27-årige og truslerne mod den 16-årige. Politiet kan kontaktes på telefon 114.

Blæste på politiets afspærring
Politiet havde afspærret en del af Nygade i forbindelse med efterforskningen af røveriet og overfaldet. Men der var nogen, som ikke syntes afspærringen galdt dem.

Således forcerede en 37-årig spirituspåvirket mand fra Hvalsø flere gange afspærringen og det endte med, at han blev frihedsberøvet og efter et lægetilsyn anbragt i detentionen til afrusning, så politiet kunne arbejde uforstyrret på gerningsstedet.

To andre personer forcerede også afspærringen flere gange, men blev dog ikke anholdt, efter politiet sigtede dem for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

Leave a Reply