18-årig var påvirket af alkohol og stoffer: Kørte galt med tre passagerer i bilen

Arkivfoto: Rolf Larsen.

Arkivfoto: Rolf Larsen.


En 18-årig mand kørte galt og endte i en busk, da han forsøgte at køre fra politiet.

Epsioden fandt sted natten til torsdag, da politiet kort før klokken tre ville kontrollere den bil, som den 18-årige kørte i. I bilen, der kørte rundt ved Megacentret, sad der flere andre personer.

Den 18-årige bilist ønskede dog ikke umiddelbart at tale med politiet, så han forsøgte at køre fra politiet. Under kørsel ad Springstrupvej mod nord mistede føreren dog kontrollen over bilen, der havnede i en hæk på adresse på Vestervangen.

Alle i bilen slap uskadte fra uheldet.

Det viste sig, at den 18-årige var påvirket af både spiritus og euforiserende stoffer. Han blev derfor kortvarigt anholdt i forbindelse med udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer og alkohol.

De tre passagerer – en 21-årig mand og to piger på 16 og 17 år – blev også kortvarigt tilbageholdt, men kunne ikke mistænkes for noget i relation til kørslen. De to piger blev afhentet af den enes værge i anledning af uheldet.

Når blodprøven er analyseret, hører den 18-årige fører nærmere fra politiet, som også sigtede ham for kørsel uden førerret i bilen og for bl.a. kørsel frem mod rødt lys.

Leave a Reply