Politiet beslaglagde 22-årigs bil

Politiet beslaglagde søndag eftermiddag en personbil, efter at have standset den i Blegstræde i Holbæk.

En politipatrulje bemærkede kl.15.30 bilen, der kørte ad Ahlgade og efterfølgende ad Blegstræde, hvor politiet forsøgte at standse den ved brug af udrykningssignaler, fordi politiet havde en mistanke om, at bilen blev ført af en person uden førerret. Pludselig standsede bilen kortvarigt, medens to personer på forsæderne byttede plads, inden bilen fortsatte sin kørsel kortvarigt.

Da bilen standsede, sad en 23-årig kvinde fra Kalundborg på førersædet. Hun fremviste et kørekort, men politiet henvendte sig efterfølgende til manden på passagersædet. Der var tale om en 22-årig mand fra Store Fuglede, som i forvejen var frakendt kørekortet, og som var ejer af personbilen. Politiet sigtede ham for kørsel i frakendelsestiden i bilen ad Ahlgade og Blegstræde, indtil han byttede plads med kvinden lige foran patruljebilen. Da politiet efterfølgende kunne konstatere, at han flere gange tidligere var blevet afsløret i at køre bil uden førerret, beslaglagdes hans personbil med henblik på senere konfiskation. Han vil, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi, derfor blive indkaldt til et retsmøde på et senere tidspunkt.

Denne artikel er publiceret den 12. maj 2020 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply