13-årig pige og hendes venner forsøgt afpresset

Moderen til en 13-årig pige anmeldte sent lørdag aften, at hendes datter var blevet forsøgt afpresset.

Pigen havde gået rundt i byen sammen med en ven og veninde, da de på Markedspladsen pludselig var blevet passet op af et par unge mænd, som havde forlangt at få deres mobiltelefoner og penge. Men de havde ikke de ønskede penge og datteren fik anmeldt forholdet via sin mor, som konaktede politiet kl.23.24.

Politiet kørte til området med flere patruljer og fik kontakt til en gruppe af unge mænd, der blev tilbageholdt, indtil politiet fik klarlagt, at en 20-årig mand fra Holbæk kunne mistænkes i sagen.

Med baggrund i forklaringer fra de pigen og hendes venner sigtede politiet den 20-årige for forsøg på afpresning, idet ingen af de unge forurettede havde nået at aflevere nogen af de ting, som den mistænkte havde forlangt. Politiet har optaget rapport om afpresningen for at få klarlagt, om den 20-årige sigtede har været sammen med andre, der kan mistænkes for en rolle i sagen.

Denne artikel er publiceret den 11. maj 2020 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply