Stjal nøgler og bil – og kørte ind i træ

Det gik helt galt for to unge mandlige listetyve efter de fredag morgen i sidste uge havde stjålet både bilnøgler og bil fra en adresse på Peder Billesvej i Holbæk.

Midt- og Vestsjællands Politi oplyser, at man klokken 07.15 fik en anmeldelse om, at en bil var kørt ind i et tre på Strandmøllevej, og at to mænd var gået fra stedet i retning mod Ewalds Have.

Politiet kørte til området og fik kontakt til en 18-årig mand fra Vig og en 19-årig mand uden fast bopæl. De passede på signalementet af de to mænd, der ifølge anmelderen flygtede fra den forulykkede bil. De blev anholdt som mistænkte, da de ikke kunne redegøre for ejerforholdet på bilen, som viste sig at være stjålet fra en adresse på Peder Billesvej kort før ulykken. Det viste sig, at de to anholdte havde listet sig ind via en ulåst hoveddør og fundet en bilnøgle, som de brugte at stjæle bilen med. Under kørslen forulykkede de ved at køre ind i et træ, men de slap begge uskadte fra uheldet.

De to mænd blev løsladt efter afhøring til sagen, medens politiet afventer resultatet af de tekniske undersøgelse fra bl.a. bilen for at få afklaret, hvem der førte bilen på uheldstidspunktet.

Denne artikel er publiceret den 5. maj 2020 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply