Indbrudstyv anholdt

En medarbejder, som netop skulle møde på arbejde overraskede søndag formiddag ved 9.30-tiden en fremmed mand, som var i færd med at opbryde et vindue til et kontro på Jernbanevej i Tølløse.

Da den fremmede mand blev konfronteret, gik han fra stedet, hvorefter politiet blev alarmeret.

En politipatrulje kørte til Tølløse og fik, ud fra medarbejderens beskrivelse af manden, kontakt til ham på Jernbanevej, hvor han gik.

Der var tale om en lettere spirituspåvirket, 43-årig mand uden fast bopæl, som blev anholdt og sigtet for forsøg på indbrud i kontoret, hvor også en lås var ødelagt. Den anholdte medbragte i en taske en dolk, to grensakse og nogle jagtpatroner, men dog intet skydevåben samt et kørekort tilhørende en 20-årig kvinde fra Nyrup. Hun havde fået det stjålet i et supermarked, Hovedgaden, Ugerløse, den 14. marts i år.

Den 43-årge blev, foruden indbrudsforsøget også sigtet for overtrædelse af knivloven, inden politiet løslod ham efter afhøring til sagen.

Det undersøges nu, om han lovligt kunne være i besiddelse af jagtpatronerne og kvindens kørekort, hvorfor den 43-årige i nærmeste fremtid kan forvente at høre nærmere fra politiet.

Leave a Reply