Politiet i brøler: Bad folk undgå to populære steder i Holbæk

Munkholmbroen

Munkholmbroen – der er populær blandt lystfiskere i denne tid – var et af de steder, som politiet bad folk undgå. Foto: Morten Sundgaard.


De seneste dages gode vejr har fået folk til, at søge udendørs og det samme har politiet, som har holdt øje med, hvor folk bevidst – eller ubevidst – forsamles i større antal.

Derfor har Rigspolitiet sammen med de enkelte politikredse udarbejdet en liste over såkaldte “hotspots”, altså steder, hvor mange forsamles og politiet holder ekstra øje med. Politiet bad i den forbindelse folk om at undgå disse “hotspots”.

Men Rigspolitiet var lidt for hurtige, da man mandag eftermiddag udsendte en liste med ikke færre end 124 “hotspots” – heraf to i Holbæk-området. De to steder var Holbæk Havn og Munkholmbroen.

Mange medier nåede at omtale den omfattende liste, inden Rigspolitiet trak den tilbage og i stedet udsendte en ny liste med blot 38 “hotspots”. På den nye liste optrådte hverken Holbæk Havn eller Munkholmbroen.

De to steder er dog fortsat en del af en bruttolisten, dvs. en liste over steder, som man holder øje med kan gå hen og blive “hotspots”, hvor det muligvis senere kan blive nødvendigt at udstede et opholdsforbud.

Leave a Reply