Træklatrer faldt ned

En 48-årig mand fra Vallensbæk måtte en tur på sygehuset efter han torsdag ved 12.30-tiden faldt ned fra et træ.

Manden var faldet omkring fem meter ned fra et træ i Søbæksparken i Jyderup, hvor han øvede træklatring under sin uddannelse som friluftsvejleder.

Politi og ambulance blev sendt til stedet, hvor manden var ved bevidsthed, men havde smerter i ryggen og det ene ben. Klatreren var sammen med en ven, da ulykken skete. På grund af kort uopmærksomhed og problemer med det ene reb, var han faldet ned fra træet, hvor han landede på benene og rullede rundt.

Lægehelikopteren blev sendt til stedet, men de foreløbige undersøgelser af manden viste, at han ikke var kommet alvorligt til skade. Den 48-årige blev kørt med ambulance til behandling på sygehuset, men var ifølge Midt- og Vestsjællands Politi, sluppet meget heldigt fra sit fald.

Politiet underrettede arbejdstilsynet, som kom frem til stedet, for undersøge uheldsstedet nærmere. Patruljen optog rapport om uheldet, og politiet skal i samarbejde med arbejdstilsynet klarlægge, om der er sket brud på arbejdsmiljølovgivningen.

Denne artikel er publiceret den 17. april 2020 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply