Bilist flygtede efter færdselsuheld

I går eftermdidag kl. 16.20 skete der et færdselsuheld på Stenhusvej i Holbæk.

Uheldet skete, da en 72-årig mand fra Lejre kom kørende mod nord ad Stenhusvej på motorcykel og ind i rundkørslen ved Skagerakvej med lav hastighed. Fra Skagerakvej i vestlig retning kørte en personbil samtidig ind i rundkørslen, så den 72-årige motorcyklist måtte undvige og kom i slinger. Det resulterede i at motorcyklisten styrtede og brækkede sin skulder.

Føreren af personbilen standsede ikke op efter uheldet, men kørte væk fra stedet.

Den 72-årige blev kørt i ambulance til sygehuset til behandling.

Hans motorcykel fik skader af styrtet.

Politiet kørte frem til uheldsstedet, for at undersøge det nærmere, men patruljen fandt ikke frem til den flygtende bil og politiet søger nu vidner i sagen for at få oplysninger, som kan føre frem til personbilen og føreren.

Den flygtende bil beskrives som en sort stationcar personbil, som muligt kan have skader var et sammenstød.

Midt- og Vestsjællands Politi hører gerne fra vidner som overværende uheldet ved rundkørslen på Skagerakvej/Stenhusvej i går kl. 16.20, eller som har set en sort stationcar køre væk fra stedet, og som kan komme med oplysninger om bilen eller føreren. Politiet kan kontaktes på telefon 114.

Leave a Reply