Spritbilist påkørte hegn

Påskelørdag blev en 64-årig kvinde fra Jyderup anholdt og sigtet for spirituskørsel.

Det skete om formiddagen efter en anden bilist havde kontaktet politiet og fortalt, at hun havde kørt bag en bil, som blev ført usikkert og nu havde påkørt et hegn i Skarridsøgade i Jyderup. Bilen, der påkørte hegnet, blev ført af en kvinde, som kig meget usikkert.

Politiet kørte til stedet og fik kontakt med bilens fører, en 64-årig kvinde fra Jyderup, som blev sigtet for spirituskørsel da en alkometertest viste, at hun havde en promille “væsentligt over det tilladte”, som der står i politirapporten. Kvinden blev taget med til blodprøveudtagelse, hvorefter hun blev løsladt. Hun kan dog vente at høre nærmere fra politiet, når restultatet af blodprøven kommer.

Ingen personer kom noget til ved uheldet – og hegnet slapogså uden skader, oplyser Politiet.

Denne artikel er publiceret den 14. april 2020 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply