Kommunalpolitiker: Mine børn kommer først i skole og daginstitution i maj

Emrah Tuncer. Foto: Holbæk Kommune.


Det Radikale Venstres medlem af kommunalbestyrelsen i Holbæk, Emrah Tuncer, vil ikke sende sine børn komme i skole og daginstitution når der åbnes op i den kommende uge.

Regeringen har bedt kommunerne om, at genåbne daginstitutioner og skoler for elever op til 5. klasse så hurtigt som muligt efter 15. april. Også i Holbæk Kommune arbejdes der på, at gøre det muligt at tage imod børn og skolelever.

Men stik mod anbefalingerne fra regeringen og sundhedsmyndighederne vælger Emrah Tuncer, at holde sine børn hjemme til maj-måned. Det skriver han selv i et opslag på Facebook.

I opslaget skriver Emrah Tuncer:

“Jeg er træt. Jeg er oprigtigt blevet træf af diskussionen om, hvorvidt børnene skal starte i vuggestue, børnehave og i skole (0-5 kl.) fra 15.april.
Dem der mener, at det er naturligt at starte med børnene, synes dem som mener, at det er den forkerte strategi er helt på månen – og omvendt.
Jeg har selv tre børn. Jeg sender ikke mine børn i daginstitution og skole før engang i maj.”

Emrah, du er en curlingfar! Emrah, du er pylret! Emrah, dine børn bliver bare smittet på et senere tidspunkt. Emrah, du bør lytte til myndighederne – strategien er en balance mellem folkesundhed og økonomi.
Jeg er ligeglad. Jeg har respekt for dem der synes det modsatte af mig…

– MEN jeg holder mine børn hjemme. Fordi jeg kan og fordi det gør mig mest tryg – og det føles mest rigtigt for mig og min familie.”

Emrah Tuncer bekræfter overfor Holbaekonline.dk, at han agter at holde sine børn hjemme. Han har tænkt over hvilke signaler det kan sende, at han, som kommunalbestyrelsesmedlem holder sine børn hjemme, men til det siger han:

– Det skal vel ikke afholde mig fra at ytre min mening? Jeg er blevet spurgt af flere forældre om hvad JEG gør og jeg har svaret ærligt på spørgsmålet.

Denne artikel er publiceret den 12. april 2020 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply