20-årig anholdt i stjålet bil efter biljagt

Efter en længere biljagt lykkedes det i går eftermiddag politiet at standse en bil, som var blevet stjålet i forbindelse med et indbrud i et hus på Vipperød Byvej.

Indbruddet skete natten til mandag. En garagedør var revet op, så der var fri adgang til boligen, hvorfra der var stjålet bl.a. en PlayStation 4, en bærbar computer, en taske og nøglerne til tre biler. Ved at benytte de rette nøgler har tyven åbnet en firmabil, som holdt på stedet og taget diverse værktøj samt åbnet anden personbil og taget et par Ray-Ban solbriller, og derefter stjålet en tredje bil på stedet.

Politiet opdagede kl. 16.40 den stjålne bil på Sct. Jørgensvej i Kalundborg og forsøgte at få den til at standse. Men føreren satte hastigheden op i et forsøg på at køre fra politiet. Biljagten foregik ad bl.a. Lundevej og Røsnæsvej, hvor føreren kørte den forkerte vej rundt i rundkørslerne. Endvidere blev en anden bilist strejfet i krydset Røsnæsvej-Nyrupvej under flugten, der endte kl. ca. 16.47 på Sandlodsvej.

En 20-årig mand fra Holbæk blev anholdt, medens en anden person stak af til fods i retning mod Røsnæs Kursuscenter.

Da politiet ransagede bilen fandt man flere effekter, som ikke umiddelbart stammede fra indbruddet på Vipperød Byvej, og de er nu beslaglagt til nærmere undersøgelse af ejerforholdene.

Den 20-årige anholdte blev afhørt til sagen og sigtet for uberettiget brug af bilen, der var stjålet med rette nøgle ved indbruddet i Vipperød.

Efter afhøring til sagerne løslod politiet den 20-årige, da det blev vurderet, at der ikke var grundlag for fremstilling af ham i grundlovsforhør. Politiet undersøger nu den 20-åriges rolle i forbindelse med indbruddet i Vipperød nærmere, ligesom man også forsøger at klarlægge identiteten på den flygtede medgerningsmand.

Denne artikel er publiceret den 7. april 2020 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply