Læserbrev: Venstre ønsker tryghed for børn og familier

Redaktionen har modtaget nedenstående læserbrev:

Venstre ønsker tryghed for børn og familier

Danmark står i meget alvorlig situation som følge af Corona-krisen. Vi har mere end nogensinde brug for, at stå sammen og holde hånden under vores børnefamilier og virksomheder. I Venstre vil vi derfor til næste kommunalbestyrelsesmøde komme med en intitiativsag, hvor vi foreslår at fjerne lukkedagene i sommerferien i år.

Ingen kan forudsige hvor længe denne krise vil ramme vores samfund og derfor kan der være brug for, at der også allerede fra begyndelsen af det nye ferieår skal tvangsafholdes ferie, så virksomhederne har fuld bemanding, når krisen igen forlader vores samfund. Det vil betyde at flere børnefamilier får brug for pasning af deres børn i sommerferien. I Venstre ønsker vi at dette skal foregå i deres vanlige institutioner.

Steffen Kisselhegn (V)
Kommunalbestyrelsesmedlem

Leave a Reply