Dansk Folkeparti om sportsby-aftale: Frygter det kun er et plaster på såret

Foto: Michael Johannessen.

Danske Folkeparti stemte torsdag imod aftalen mellem Holbæk Kommune og Fonden Holbæk Sportsby.

Partiet anerkender, at Sportsbyen er en realitet, men har alligevel valgt at stemme nej til aftalen.

Grunden til partiets nej skal findes i økonomien. Om beslutningen skriver kommunalbestyrelsesmedlem for Dansk Folkeparti, Steen Klink på Facebook:

“Når vi så alligevel har valgt at stemme nej, så skyldes det i høj grad hensynet til økonomien – både historisk, nuværende og fremadrettet. Historisk blev projektet Holbæk Sportsby vedtaget indenfor en økonomisk ramme. Denne ramme er flere gange blevet overskredet, og gang på gang er kommunens pengekasse blevet åbnet. I DF frygter vi, at den netop indgåede aftale, kun vil vise sig at være et plaster på såret. Det endegyldige punktum vil hermed ikke blive sat. Økonomien i og omkring Sportsbyen vil fortsat blive en udfordring for kommunens/borgernes økonomi.

Denne artikel er publiceret den 4. april 2020 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply