Vilde for at komme af med affald: Bil efter bil i kø ved genbrugspladsen

Foto: Alex Christensen

Det krævede tålmodighed og lyst til at holde i kø, hvis man var blandt dem, som skyndte sig til genbrugspladsen i Holbæk for at komme af med sit affald.

Mange mennesker holdt i kø allerede længe før åbningen kl. 10, og heldigt for dem, valgte Fors at åbne pladsen før tid.

Vagter sørgede for, at holde styr på antallet af biler, så man aldrig oversteg ti biler på pladsen ad gangen. I mens holdt bilerne i kø langt op ad vejen Ved Fauergården, mange af bilerne havde fyldte trailere på krogen.

En fotograf fra Holbaekonline.dk var tilstede ved åbningen og kunne ved selvsyn se, at det var meget blandet affald folk havde med. Nogle havde ordnet have de seneste dage og skulle derfor af med haveaffald, mens andre tydeligvis havde tømt lofts- og kælderum.

Landets genbrugspladser blev lukket for godt to uger siden i forbindelse med regeringens nedlukning af Danmark i forsøget på at inddømme smitten med coronavirus. Forleden sagde sundhedsmyndighederne god for, at genåbne genbrugspladserne hvis der laves forskellige restrektioner, således at myndighedernes råd om at holde afstand kan overholdes. Fors A/S, der står for genbrugspladserne i Holbæk Kommune, har valgt at åbne udvalgte genbrugspladser. Du kan læse mere om hvilke i artiklen Bekræfter: Genbrugspladser åbner tirsdag

This slideshow requires JavaScript.

 

Leave a Reply