Påvirket bilist stak af efter uheld

En 20-årig mand er bl.a. blevet sigtet for narkokørsel og for at stikke af fra et færdselsuheld, som skete torsdag eftermiddag kl. 16.28.

Uheldet skete i krydset Valdemar Sejrsvej / Havnevej / Kalundborgvej /Ahlgade.

En 22-årig mand fra Holbæk kom kørende ad Ahlgade ind i krydset, hvor han blev ramt af en modkørende bil, som svingede ned ad Havnevej. Efter sammenstødet fik de to førere øjenkontakt, så den 22-årige forventede at modparten ville holde ind til siden. Men modparten standsede ikke og fortsatte i stedet væk fra stedet.

Den 22-årige nåede at notere registreringsnummeret på den flygtende bil, hvorefter han tilkaldte politiet.

Den flygtende bil var registreret til en 20-årig mand fra Tølløse, så politiet kørte til hans adresse, men han var ikke hjemme.

Patruljen fik telefonisk kontakt til den 20-årige som kom til stedet omkring kl. 18.30, hvor politiet stod klar. Hans bil havde skade på fronten, og den 20-årige erkendte at han kørte bilen ved uheldet. Han havde ikke noget kørekort, da han havde fået et kørselsforbud i forbindelse med en sag om narkokørsel.

Politiet mistænkte den 20-årige for at være påvirket af narko, og han erkendte at have røget hash i løbet af dagen. Han blev derfor sigtet for narkokørsel, kørsel uden førerret og for at flygte fra et færdselsuheld. Han blev anholdt for at få udtaget en blodprøve, hvorefter han blev løsladt.

Den 20-årige kan forvente at høre mere fra politiet, når resultatet af blodprøven kommer.

Denne artikel er publiceret den 27. marts 2020 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply