Unge skabte uro i Ladegårdsparken

Arkivfoto: Rolf Larsen

Arkivfoto: Rolf Larsen


Tre gange i løbet af i går var politiet i Ladegårdsparken efter anmeldelser om, at unge skabte uro i boligområdet.

Den første anmeldelse indløb kort før klokken 16 og gik på, at en gruppe unge skabte uro ved parkourbanen. Da politiet kom frem til stedet løb de unge fra stedet, men patruljen fik en dialog med de unge, som var blevet på stedet. Der var ingen sag for politiet

Ved 19-tiden var den igen gal ved parkourbanen, hvor beboere igen klagede over uro i området med en gruppe unge.

Politiet kørte igen til stedet, hvor betjentene igen tog en dialog med de unge om at tage hjem og blive hjemme. De var dog ikke forsamlet flere end tilladt, så ingen blev sigtet for overtrædelse af forsamlingsforbuddet.

Kort før klokken 22.30 var politiet igen tilbage ved parkourbanen for at kontrollere, om der var forsamlet flere end tilladt. Der var en mindre gruppe unge på stedet, men igen flygtede mange fra stedet ved politiets ankomst.

Politiet sigtede en 18-årig mand fra Holbæk for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen, da han ikke fulgte politiets anvisninger og skabte uro på stedet, hvilket var egnet til at forstyrre den offentlige orden. Ingen blev sigtet for overtrædelse af forsamlingsforbuddet.

Politiet oplyser, at man ikke fik flere anmeldelser om uro i Ladegårdsparken denne aften.

Leave a Reply