Blev generet af lysende billygter – nu er 22-årig sigtet for vold

billygte

Billede af tookapic fra Pixabay

En 22-årig mand er blevet sigtet for vold efter en episode i Alleparken i Holbæk natten til lørdag.

Politiet modtog en anmeldelse kl. 03.45 fra en 35-årig mand, som fortalte, at han kort forindne havde været udsat for vold af en mand, som var blevet frustreret over, at den 35-åriges bil havde lyst ind i den lejlighed, hvor han befandt sig.

Den 35-årige havde, ifølge politirapporten, været på stedet for at hente sin veninde og havde holdt i sin bil på parkeringspladsen med bilen i tomgang. Mens den 35-årige ventede kom en mand hen til ham, for at høre hvorfor han holdt der og lyste ind lejligheden med bilens lygter. Manden bad den 35-årige stoppe og truede ham, hvorefter han gik ind i opgangen. Da den 35-åriges veninde hørte om episoden gik de to sammen hen til den lejlighed, som den truende mand var gået ind i, for at afklare situationen. Dette førte til et skænderi, hvorunder den 35-årige blev tildelt et knytnæveslag i ansigtet af den 22-årige.

Politiet sendte en patrulje til stedet, hvor de sigtede en 22-årig mand fra Tølløse, som opholdt sig i lejligheden, for vold.

Den 35-årige blev undersøgt på skadestuen, men var ikke kommet alvorligt til skade.

Den 22-årige kan forvente at høre mere fra politiet i sagen.

Leave a Reply