Tomme hylder

Foto: Morten Sundgaard.

Der var tomme hylder og mangel på mange varer i flere dagligvarebutikker torsdag.

Som vi skrev i går, så begyndte mange holbækkere at hamstre kort efter regeringen med statsministeren i spidsen fremlagde sine nye tiltag i kampen mod Coronavirus. I den forbindelse advarede statsministeren mod hamstring af varer, men det var der mange, som valgte at overhøre.

Torsdag var der fortsat mange, som hamstrede. Det skete til trods for, at både erhvervsminister Simon Kollerup og fødevarminister Mogens Jensen på et pressemøde torsdag morgen gjorde det klart, at der ikke bliver vareknaphed, hvis bare danskerne køber ind som normalt.

Billederne til denne artikel er taget i Netto på Munkholmvej torsdag først på eftermiddagen og viser tomme hylder og kølemontre.

Læs også: Vilde scener i Holbæk: Folk hamstrer i stor stil

This slideshow requires JavaScript.

Leave a Reply