Genbrugspladserne lukker

Alle genbrugspladser i Holbæk Kommune lukkes de næste 14 dage. Foto: Rolf Larsen.

Alle genbrugspladser i Holbæk Kommune lukker i de næste 14 dage.<!–more–> Det oplyser Fors A/S på sin hjemmeside.

Lukningen, der finder sted fra lukketid i dag, sker som følge af myndighedernes anbefalinger.Lukningen gælder også Jernløse Selvbetjeningsplads. Det samme gør genbrugsbutikken Find & Forny på Tornved Genbrugsplads.

 

Fors A/S oplyser, at afhentning af affald hjemme hos kunderne fortsætter uændret.

-Indsamlingen af affald er en kritisk funktion, så derfor fortsætter dette uændret. Derimod vurderer myndighederne ikke, at genbrugspladserne er en kritisk funktion i samfundet. Derfor lukker vi nu alle genbrugspladserne i Holbæk Kommune, fortæller affaldschef Annette Vangslev til Fors A/S’ hjemmeside.

 

Erhvervsaffald kan stadig afleveres

Der bliver dog taget hensyn til erhvervskunder og derfor kan de, efter nærmere aftale, aflevere erhvervsaffald på Holbæk Genbrugsplads. Det vil kun være muligt for erhvervskunder med en erhvervsbil med synligt CVR-nummer at aflevere erhvervsaffald mellem kl. 12 og 17 på hverdage. Aftale kan laves på telefon 21785650.

En kommentar

Leave a Reply