Varebil standset to gange med påvirkede førere

To gange i løbet af få timer blev den samme varebil med to forskellige påvirkede førere bag rattet standset af politiet.

Den første gang var søndag aften kl. 20.30 på Bjergesøvej i Hørve.

Føreren af varebilen, en 38-årig mand fra Jyderup, viste sig at være påvirket af alkohol over det tilladte, og var desuden frakendt førerretten.

På passagersædet sad varebilens ejer, en 23-årig mand fra Fårevejle st., som blev sigtet for at have overladt føringen af bilen, til en person uden kørekort. Den 38-årige blev anholdt, sigtet og taget med til en blodprøveudtagelse, hvorefter han blev løsladt.

De to herrer var dog ikke færdige med at køre varebil, for klokken 01.55 natten til mandag standsede en patrulje samme varebil på Holbækvej i Svinninge. Nu var det den 23-årige ejer af varebilen, som sad bag rattet og på passagersædet, den 38-årige, som tidligere blev anholdt for spirituskørsel.

Den 23-årige fører var påvirket af både narko og alkohol, så nu var det ham, som blev anholdt, sigtet og taget med til en blodprøveudtagelse, hvorefter han blev løsladt.

Politiet venter nu på resultatet af blodprøverne, hvorefter de to sigtede kan forvente at høre svaret og blive orienteret om sagens videre gang.

Leave a Reply