Motorcyklist stoppet uden hjelm

En 30-årig mand fra Svinninge kan se frem til at få afgjort flere sager i retten efter han i går eftermiddag blev standset af politiet på Vejlebyvej i Hørve.

Årsagen til, at færdselspolitiet ønskede at kontrollere motorcyklisten var, at han kørte uden styrthjelm. Da den 30-årige ikke havde nogen erklæring om fritagelse for brug af styrthjelm, blev han også sigtet for den overtrædelse af færdselsloven.

Ved nærmere kontrol af motorcyklen, som han havde lånt, viste det sig, at nummerpladen var blevet afmeldt hos Motorstyrelsen i 2018. Politiet sørgede efterfølgende for afmontering af nummerpladen med henblik på aflevering til rette myndighed.

Politiet oplyser, at den 30-årige nu kan forvente at høre nærmere når sagerne mod ham er samlet til en med andre, tilsvarende sager om kørsel i frakendelsestiden.

Leave a Reply