Fire mænd anholdt i Stigs Bjergby efter skudepisode

Kort før klokken 17 i går søndag, blev der affyret skud på Klosterparkvej i Kalundborg – godt tyve minutter senere blev fire mænd i bil anholdt i Stigs Bjergby.

De fire mænd var kørende i en bil, som var blevet set ved gerningsstedet omkring gerningstidspunktet. Bilen blev standset i Stigs Bjergby af politiet og de fire, der er 19, 21, 23 og 30 år gamle, blev anholdt. Politiet undersøgte både de fire mænd og bilen, men fandt ingen skydevåben. Den ene af mændende var i besiddels af en kniv, så han blev sigtet for overtrædelse af våbenloven og kniven blev beslaglagt. Retten skal nu vurdere og beslaglæggelsen er i orden.

Efter endt afhøring og sagsbehandling blev de fire mænd løsladt, da politiet ikke fandt grundlag for, at de skulle stå bag skyderiet.

Denne artikel er publiceret den 24. februar 2020 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply