Blæsten fortsætter mandag

Søndagen har budt på kraftig blæst og masser af regn – mandag ser ud til også at blive blæsende.

Søndag blev Danmark ramt af stormen Dennis, men i vores område nåede vindstyrken ikke op på storm, men det blæste godt alligevel. Ifølge DMI blev både højeste middelvind og højeste vindstød ved Holbæk Flyveplads målt klokken 11.10 til henholdsvis 14,9 m/s og 23,4 m/s, svarende til kuling og stormende kuling.

I løbet af eftermiddagen og aftenen tog vinden af til en jævn til frisk vind.

Søndag blev det også til masser af regn. Det forventes dog at stoppe først på natten. Samtidig ser det ud til, at vinden tager til igen og mandag morgen til hård vind med vindstød af hård kuling eller stormende kuling. Vinden fortsætter mandag, men tilgengæld er der ikke umiddelbart udsigt til regn – og slet ikke i de mængder, som søndag.

Temperaturen vil hele døgnet ligge på omkring 5 grader.

Du kan selv følge den aktuelle vejrudsigt på f.eks. www.dmi.dk eller på www.vejretonline.dk.

Denne artikel er publiceret den 16. februar 2020 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply