Tre unge dømt for røveri mod Dagli’Brugsen i Vipperød

Foto: Michael Johannessen.

Foto: Michael Johannessen.

Tre unge blev igår dømt for et røveri mod Dagli’Brugsen i Vipperød i november sidste år.

Tilbage i november Holbaekonline.dk om røveriet, at det blev begået om aftenen søndag den 17. november, da to mænd kom ind i forretningen hvor de med en pistollignende genstand, der viste sig at være en luftpistol, og en kniv truede en kvindelig medarbejder. Gerningsmændene slap væk med et udbytte på 8.4000 kroner.

I Retten i Holbæk i går, torsdag, tilstod tre unge mænd hver deres rolle i røveriet og de blev, ifølge anklagemyndigheden hos Midt- og Vestsjællands Politi, idømt henholdsvis 9 måneders fængsel, hvoraf tre måneder blev gjort ubetinget, 8 månders ubetinget fængsel og 6 månders fængsel, hvoraf de to måneder blev gjort ubetinget.

This slideshow requires JavaScript.

Leave a Reply