Stak af fra dødsulykke i Asnæs – mand anholdt i Holbæk

En mandlig bilist forsvandt efter et voldsomt færdselsuheld Rødhøj i Asnæs – senere blev han anholdt i Holbæk.

Ulykken skete kort før klokken 19, da to biler kørte frontalt sammen. I den ene bil befandt sig en kvinde, en mand og et barn. Kvinden blev dræbt ved ulykken, mens manden er blevet fløjet til Rigshospitalet i København. Han er i livsfare. Barnet er ligeledes svært tilskadekommen.

Føreren af den modkørende bil forlod efter uheldet stedet. Politiet ledte efter ham med hunde i området. Han dukkede senere på aftenen op på akutmodtagelsen i Holbæk for at blive behandlet for de kvæstelser han havde pådraget sig ved ulykken. Han blev her anholdt.

Denne artikel er publiceret den 14. februar 2020 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply