Opdagede fremmed mand i sin firmabil

En 35-årig mand kontaktede klokken 05.55 i morges politiet og fortalte, at han kort forinden havde opdaget, at hans firmabil, som holdt på Stibjærgvej i St. Merløse, var blevet tændt.

Den 35-årige var hurtigt sprunget ind i bilen, hvor der sad en fremmed mand, som den 35-årige tildelte to slag, hvorefter den fremmede mand flygtede hen til en hvid bil, hvor yderligere to personer befandt sig.

De tre personer flygtede fra stedet i den hvide bil.

Den fremmede mand, der havde skaffet sig adgang til firmabilen beskrives som: mand, mellemøstlig af udseende, 20-25 år, 160-170 cm høj og almindelig af kropsbygning og med brun hudfarve og sort, kort hår. Han talte dansk og var iført mørkegrøn dynejakke, sorte sweatpants, sort kasket med et hvidt mærke.

Midt- og Vestsjællands Politi hører gerne fra personer, som har oplysninger om de tre mænd i den hvide bil eller andre oplysninger til sagen. Politiet kan kontaktes på telefon 114.

Leave a Reply