Blev truet med kniv: Ung mand frarøvet sin jakke

En 18-årig mand fra Dianalund blev natten til søndag udsat for røveri i Nygade i Holbæk.

Det var en kammerat til den 18-årige, som klokken 04.47 anmeldte røveriet, som skete, da den 18-årige blev kort forinden var blevet opsøgt af en gruppe af anden etnisk oprindelse end dansk i Nygade. En fra gruppen havde truet den 18-årige med en kniv for at få ham til at aflevere sin jakke.

Gruppen forsvandt herefter i ukendt retning.

Røveren blev beskrevet som:Værende mand, ikke etnisk dansker af udsseende, 170-175 cm høj, almindelig af kropsbygning, hvid i huden med sort hår og sort fuldskæg. Han tale dansk. Han var iført sort, tyk dunjakke af mærket Peak Performance og en halsedisse, som han bar på hovedet som en hue. Han var bevæbnet med en sort foldekniv.

Midt- og Vestsjællands Politi oplyser, at man nu forsøger at få gruppen incl. manden med kniven identificeret. I den forbindelse hører politiet i Holbæk gerne fra personer, der bemærket gruppen i Nygade omkring gerningstidspunktet. Politiet kan kontaktes på telefon 114.

Denne artikel er publiceret den 27. januar 2020 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply