To unge sigtet af politiet: Havde kniv med i skole

Foto: Rigspolitiet.

Der var “gevinst”, da en af politiets hundepatruljer torsdag formiddag var på rutinemæssigt besøg på en uddannelsesinstitution i Holbæk.

Narkotikahunden markerede ved en jakke og jakkens ejermand, en 20-årig mand fra Svinninge, gav sig til kende, og jakken blev visiteret. I jakken fandt politiet en kniv, som politiet beslaglagde med henblik på konfiskation.

Den unge mand er sigtet i sagen, som vil blive afgjort på et senere tidspunkt.

Lidt senere fik narkotikahunden igen en færd, der fik den til at markere. Ved den efterfølgende visitation af en 19-årig mand fra Vig fandt politiet en kniv med en klinge på 9,6 cm, som han bar i sit strømpeskafte. Også denne unge mand blev sigtet og vil få afgjort sin sag på et senere tidspunkt.

Politiet fandt ikke noget narkotika på de to sigtede mænd.

Denne artikel er publiceret den 24. januar 2020 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply