To unge sigtet af politiet: Havde kniv med i skole

Foto: Rigspolitiet.

Der var “gevinst”, da en af politiets hundepatruljer torsdag formiddag var på rutinemæssigt besøg på en uddannelsesinstitution i Holbæk.

Narkotikahunden markerede ved en jakke og jakkens ejermand, en 20-årig mand fra Svinninge, gav sig til kende, og jakken blev visiteret. I jakken fandt politiet en kniv, som politiet beslaglagde med henblik på konfiskation.

Den unge mand er sigtet i sagen, som vil blive afgjort på et senere tidspunkt.

Lidt senere fik narkotikahunden igen en færd, der fik den til at markere. Ved den efterfølgende visitation af en 19-årig mand fra Vig fandt politiet en kniv med en klinge på 9,6 cm, som han bar i sit strømpeskafte. Også denne unge mand blev sigtet og vil få afgjort sin sag på et senere tidspunkt.

Politiet fandt ikke noget narkotika på de to sigtede mænd.

Leave a Reply