Nytårsparole hos Zonen

Foto: Henning Lundhøj.

Traditionen tro afholdt Zonen nytårsparole i Andelslandsbyen Nyvang.

Man startede ude i flyhangaren hvor der blev holdt taler af Zone fly laugets formand Morten Munkesø, han fortalte bl.a. at man havde fået 2 nye medlemmer så man nu var 24 medlemmer i alt, og at der var blevet uddannet endnu en som kunne flyve ambulanceflyet.

Formanden for automobil lauget Bjarne Hansen fortalte hvad Zonen havde bedrevet i årets løb bl.a. havde nogle af bilerne været med i films optagelser forskellige steder, bl.a. havde nogle af køretøjerne været i Polen til films optagelser. Man var nu oppe på 25 medlemmer i Zonelauget. Han takkede for det store fremmøde, samt de mange samarbejdspartnere og ikke mindst de mange frivillige her på stedet.
Man havde også lige mistet et medlem af lauget nemlig Keld L. Olsen, og der blev holdt et minuts stilhed til ære for ham.

Derefter gik man ned til Frederik Madsens Vognmandsforretning, hvor Formanden for Zone-Redningskorps Venner Frederik Madsen hold en lille tale, hvor han kom ind på at man havde arvet nogle køretøjer fra Falck, som skulle gøres i stand, bl.a. i Zone farver.

Han fortalte at man på landsplan havde 130 personer i Zone-Redningskorpsets Venner.
Formanden for Andelslandsbyen Nyvang Carsten Andersen takkede for det gode samarbejde igennem det forgangene år og ikke mindst det gode samarbejde laugene imellem.

Så var der kransekage og portvin til slut.

This slideshow requires JavaScript.

Leave a Reply