Politiet søger vidner efter bilbrand i Kikhøjparken

Foto: Michael Johannessen.

Midt- og Vestsjællands Politi søger vidner efter en bilbrand torsdag aften, som politiet mener kan være påsat.

Som vi skrev i går, rykkede politi og brandvæsen kl. 19.45 ud til en brand i en bil, som holdt på en parkeringsplads i Kikhøjparken i Holbæk.

På trods af brandvæsnets indsats udbrændte bilen, hvis ejer er underrettet.

Vidner havde i forbindelse med brandens opståen set to personer i mørkt tøj flygte fra stedet medbringende noget, der kunne ligne en mindre beholder. Kort efter var en grålig bil kørt fra området i ukendt retning.

Kan være påsat
Efter en foreløbig undersøgelse af den brændte bil arbejder politiet nu ud fra en tese om, at branden kan være påsat, idet der ikke var nogen naturlig forklaring på dens opståen.

Eftersøgning efter de flygtede personer og den grålige bil gav ikke umiddelbart noget resultat. Politiet undersøgte også området med en hundepatrulje og i den forbindelse blev der fundet en bushammer ca. en meter fra bilen.

Ejere af to biler, der stod tæt på den brændende bil, blev kontaktet og opfordret til at flytte deres biler for at undgå skader som følge af varmen fra bilbranden.

Politiet i Holbæk hører gerne fra personer, der har bemærket noget usædvanligt i forbindelse med bilbranden især i relation til de flygtede personer og den grålige bil. Politiet kan kontaktes på telefon 114.

Læs også: Bil stod i flamer – politiets hundepatrulje sikrede tekniske spor

This slideshow requires JavaScript.

Denne artikel er publiceret den 17. januar 2020 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply