Politiet søger vidner: Tilskadekommen kvinde fundet i fodgængerfelt

Politiet søger vidner efter en kvinde blev fundet liggende hjælpeløs i et fodgængerfelt ved Netto på Munkholmvej.

En 69-årig kvinde blev lørdag ved 18-tiden fundet liggende hjælpeløs i et fodgængerfelt midt på Munkholmvej i krydset ved Stormøllevej-Østre Fælledvej. Det var en kvindelig cyklist, som havde fundet hende liggende på vejen ukontaktbar og med en hundesnor i hånden. Hunden var løbet væk og hjem til kvindens bopæl i nærheden.

Ifølge cyklisten var der ingen øvrige trafikanter på stedet, hvorfor hun sammen med andre trafikanter, der kom til stedet, fik slået alarm og afspærret stedet, så ingen kørte ind i kvinden.

Kvinden blev herefter bragt på skadestuen, men årsagerne til kvindens tilskadekomst kunne ikke umiddelbart klarlægges, idet kvinden ikke selv var i stand til at afgive en forklaring om sine skader.

Efterfølgende afspærrede politiet findestedet på Munkholmvej i forbindelse med en nærmere undersøgelse med assistance fra en tilkaldt bilinspektør.

Heller ikke disse undersøgelser kunne klarlægge omstændighederne eller årsagen til kvindens tilskadekomst nærmere.

Politiet arbejder ud fra en teori om, at der enten kan være tale om et færdselsuheld eller måske et overfald.

Kvinden havde været iført en mørk dynejakke, da hun blev fundet på vejen, og blev i øvrigt beskrevet som ca. 160 cm høj og med langt brunt hår. Ud over indre kvæstelser havde hun også tydelige, friske skader i ansigtet.

Politiet har indledningsvist optaget rapport om sagen som et færdselsuheld, men udelukker ikke andre årsager til hendes kvæstelser.

Politiet i Holbæk vil gerne i kontakt med personer, der kan bidrage med oplysninger om kvindens færden i området ved findestedet, eller som måske har set noget usædvanligt ske i området. Politiet kan kontaktes på telefon 114.

Denne artikel er publiceret den 13. januar 2020 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply