Læserbrev: Forebyggelse er vigtig

Redaktionen har modtaget nedenstående læserbrev:

Forebyggelse er vigtig

I Venstre glæder vi os over, at et enigt socialudvalg på sidste møde ikke valgte, at sende de aktivitetsændringer som omhandler forebyggelse i høring. I Venstre mener vi, det er vigtigt med forebyggelse og derfor har vi også arbejdet for, at det er blevet en del af kommunes arbejdsprogram. Vi kunne i Venstre have ønsket os en længere høringsperiode på de såkaldte aktivitetsændringer, som kom i høring på mødet. I Venstre undrer vi os dog over det nye ord, aktivitetsændringer, som havde fundet vej til dagsordenen i socialudvalget. Hvorfor kalder vi ikke bare en spade for en spade og kalder det besparelse? Man kunne henledes til at tro, at det er for, at borgerne ikke skal kunne gennemskue, at det faktisk er en velfærdsforringelse. Det er ikke sjovt at skulle lave besparelser, men vi ser nu frem til at modtage høringssvarene trods den korte høringsperiode på en uge.

Med venlig hilsen
Steffen Kisselhegn (V) medlem af socialudvalget
Rasmus Brandstrup Larsen (V) næstformand socialudvalget

Denne artikel er publiceret den 10. januar 2020 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply