Kvinde sigtet for indbrud i menighedshus

En 28-årig kvinde fra Holbæk blev søndag anholdt og sigtet for indbrud i Menighedshuset på Skippingevej i Særslev ved Snertinge.

Politiet modtog anmeldelsen om indbruddet klokken 09.24. En rude i rude var blevet knust i et vindue, og der blev stjålet en printer og andre genstande af mindre værdi fra menighedshuset. Fra nabohusets skur var desuden blevet stjålet nogle en sækkevogn, en gødningsdunk og en reol.

Klokken 10.21 lykkedes det anmelderen af indbruddet i menighedshuset, at tilbageholde en kvinde, som var i besiddelse af de stjålne ting.

Tingene var blevet sat på en trailer, og anmelderen genkendte tingene og kontaktede politiet.

En patrulje kom frem og anholdt en 28-årig kvinde fra Holbæk, som blev sigtet for indbrud og tyveri. Hun blev taget med til politistationen, hvor hun blev afhørt til sagen. Da kvinden ikke havde nogen tidligere sager om tyveri på samvittigheen blev hun løsladt efter endt afhøring. Hun er dog fortsat sigtet i sagen.

Var blevet set tidligere på dagen
Midt- og Vestsjællands Politi oplyser, at man tidligere på formiddagen havde fået en anmeldelse fra en opmærksom borger, som havde bemærket at en kvinde gik og løftede dørmåtterne foran husene på Skippingevej. Hendes signalement svarede til den nu sigtede 28-årige kvinde.

Anmelderen havde taget kontakt til kvinden med den mistænkelig adfærd, men hun kaldte anmelderen blev for ukvemsord og bad hende blande sig uden.

Leave a Reply