Ung narkobilist forsøgte at køre fra politiet

Arkivfoto: Morten Sundgaard – Skadestedsfotograf.dk.

En 21-årig mand fra Regstrup forsøgte nytårsnat at undslippe politiet og flere sigtelser for overtrædelse af færdselsloven.

Kort efter klokken to opdagede en politipatrulje en personbil uden nummerplader køre ad Holbækvej i Jyderup. Da patruljen ville standse bilen fortsatte den forhøjet hastighed ad Skovvejen først i vestlig retning og senere i østlig retning, indtil bilen udramatisk blev standset.

Bag rattet i personbilen sad en 21-årig mand fra Regstrup, som skønnedes påvirket af narkotika under kørslen. Han havde ikke noget kørekort til at køre bilen, som ikke var hverken registreret eller ansvarsforsikret. Han blev derfor kortvarigt anholdt i forbindelse med udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer.

Den 21-årige vil senere høre nærmere fra politiet, når sagerne mod ham skal afgøres.

Denne artikel er publiceret den 2. januar 2020 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply