Fredeligt årsskifte

En af de få opgaver for brandvæsnet nytårsnat var lidt ild i fyrværkeriaffald – her er det på Stationsvej i Kirke Eskildstrup. Foto: Rolf Larsen.


Nytårsaften og – nat forløb roligt i vores område.

Brandvæsnet havde ikke meget at lave i vores område. Enkelte småbrande som ild i efterladt fyrværkeriaffald i bl.a. Tølløse og Kirke Eskilstrup, og en bilbrand i Svinninge var hvad brandvæsnet kørte til.

Heller ikke politiet havde meget at lave.

I Ladegårdsparken, hvor der i den forgangne weekend havde været uro og fyrværkeriballade, forløb aftenen og natten rolig. Ved midnatstid var mange familier på gaden for at affyre fyrværkeri og ønske hinanden godt nytår, hvorefter roen igen sænkede sig over boligområdet.

Over alt i kommunen blev der affyret fyrværkeri og med det klare og vindstille vejr, var forholdende helt ideelle for et flot syn.

This slideshow requires JavaScript.

Leave a Reply