Boligblok i Ladegårdsparken ramt af skud

Natten til søndag blev en boligblok i Ladegårdsparken ramt af skud.

Klokken 01.04 fik politiet flere anmeldelser om høje brag i området omkring Ladegårdsparken Øst. Brag som kunne opfattes som fyrværkeri. Bragene lød samtidig samtidig med, at en sølvgrå bil kørte væk og nogle personer løb væk fra området.

Politiet kørte til området med flere patruljer.


Politiet fandt nogle afskudte patronhylstre i området mellem beligblokkene og Skagerakvej. Muren i boligblokken var i anden sals højde blevet ramt af skud tæt på nogle vinduer til de nærliggende lejligheder.

Ingen personer var tilsyneladende blevet ramt af skud.

Fire anholdt – og løsladt
I området traf politiet også fire mænd – to fra Odsherred på 18 og 19 år samt to mænd fra Holbæk på 20 og 26 år.

De blev alle fire anholdt for at få afklaret, om de måske havde en rolle i sagen, der altså havde en alvorligere karakter end ulovlig afbrænding af fyrværkeri. De fire anholdte blev løsladt efter afhøring til sagen. Ingen af dem blev sigtet for noget på nuværende tidspunkt, idet politiet afventer resultatet af de tekniske undersøgelser.

Politiet forblev i området i præventivt øjemed.

Politiet i Holbæk hører gerne fra personer, der har bemærket noget usædvanligt i forbindelse med skudafgivelserne i området kort før anmeldelsestidspunktet. Politiet kan kontaktes på telefon 114.

Leave a Reply