Bil endte på taget

Foto: Morten Sundgaard – Skadestedsfotograf.dk


En bil endte sent mandag aften på taget i et voldsomt solouheld i Ladegårdsparken i Holbæk.

Bilisten – en 23-årig mand fra Ruds Vedby – mistede herredømmet over bilen i en sving og ramte først en sten og efterfølgende en parkeret bil, hvorefter den 23-åriges bil rullede rundt flere gange, inden den standsede liggende på taget henover et jerngelænder.

Den 23-årige blev bragt på skadestuen til behandling for indre kvæstelser, medens en 28-årig mandlig passager fra Gislinge blev udskrevet som uskadt efter et check på skadestuen. Ingen øvrige trafikanter var involveret i ulykken, hvis årsag politiet nu undersøger nærmere.

Opdateret kl. 11.11 med yderligere informationer om fører og passager

This slideshow requires JavaScript.

Denne artikel er publiceret den 17. december 2019 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply