Bil endte på taget

Foto: Morten Sundgaard – Skadestedsfotograf.dk


En bil endte sent mandag aften på taget i et voldsomt solouheld i Ladegårdsparken i Holbæk.

Bilisten – en 23-årig mand fra Ruds Vedby – mistede herredømmet over bilen i en sving og ramte først en sten og efterfølgende en parkeret bil, hvorefter den 23-åriges bil rullede rundt flere gange, inden den standsede liggende på taget henover et jerngelænder.

Den 23-årige blev bragt på skadestuen til behandling for indre kvæstelser, medens en 28-årig mandlig passager fra Gislinge blev udskrevet som uskadt efter et check på skadestuen. Ingen øvrige trafikanter var involveret i ulykken, hvis årsag politiet nu undersøger nærmere.

Opdateret kl. 11.11 med yderligere informationer om fører og passager

This slideshow requires JavaScript.

Leave a Reply