Fuld mand tog avisvogn

Fredag eftermiddag kort før klokken 17 anmeldte en 14-årig pige fra Holbæk at hun og hendes søster var ude at dele aviser ud, da en fuld mand havde taget deres trækvogn med aviser og var gået med den.

Manden havde råbt og skabt utryghed, og han var faldet på sin vej væk fra stedet. Han havde efterladt avisvognen, så pigerne kunne komme videre på deres rute.

En patrulje kørte til stedet og fandt frem til den spirituspåvirkede mand – en 53-årig mand uden fast bopæl fra Hillerød. Han havde taget ophold i en lejlighed, hvor beboeren ønskede politiets hjælp til at få ham fjernet.

Den 53-årige ønskede ikke at samarbejde med politiet, og han blev aggressiv og udadreagerende over for betjentene. Manden blev derfor anholdt, ilagt håndjern og taget med til politistationen, hvor han blev sat i detentionen til afrusning. Han blev løsladt lørdag morgen uden at være blevet sigtet for noget, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Leave a Reply