Lastbil med stillads ramte bus

Torsdag eftermiddag kort før klokken 17.30 skete der et uheld på Valdemar Sejrsvej i Holbæk, da en lastbil med et stillads på ladet ramte en bus.

Uheldet skete, da lastbilen kørte ind i svingbanen fra Valdemar Sejrsvej mod K.P Danøsvej, for at dreje til venstre. Stilladset på ladet stak ud over ladet og i forbindelse med svingningen ramte stilladset en rutebus, som kørte ad Valdemar Sejrsvej i samme retning. Bussen fik knust de to bagerste ruder i venstre side af køretøjet og en stor del af stilladset faldt af ladet i forbindelse med kollisionen, og landede på kørebanen på Valdemar Sejrsvej.

En personbil, som kom kørende ad Valdemar Sejrsvej i modsatte retning, kørte hen over stilladsdelene, så bilen fik skader.

I bussen sad en 17-årig kvindelig passager, som efterfølgende blev kørt til kontrol på sygehuset. Hun var, ifølge politiet, sluppet fra uheldet med knubs og en stor forskrækkelse.

Der var oprydningsarbejde efter uheldet, da stilladset skulle fjernes fra kørebanen, men vejen kunne åbnes igen i fuldt omfang omkring kl. 18.00.

Politiet optog rapport i sagen, som skal belyse omstændighederne ved uheldet.

Leave a Reply