65-årig involveret i færdselsuheld – måtte slet ikke køre bil

Foto: Rigspolitiet.


En 65-årig mand fra Store Merløse blev sigtet for kørsel i frakendelsestiden efter et færdselsuheld tirsdag morgen på Holbækmotorvejen.

Uheldet skete kl. 07.37 i det østgående spor mellem afkørslerne 11 Roskilde SØ og 10 Roskilde Ø.

Det viste sig, at en 54-årig mand fra Havdrup i en personbil bagest og en 65-årig mand fra Store Merløse i en varebil forrest begge var kørt mod øst, inden de begge begyndte at bremse. Den 54-årige nåede dog ikke at bremse helt op, så han påkørte bagenden af den 65-åriges varebil.

Begge mænd blev tilset af ambulancepersonale, men var ikke kommet til skade som følge af uheldet.

Den 65-årige kunne trods påkørslen fortsætte videre i varebilen inden politiets ankomst til uheldsstedet.

Efterfølgende fandt politiet ud af, at den 65-årig ikke måtte sidde bag rattet i en bil. Han er nemlig i forvejen frakendt kørekortet, så tirsdag eftermiddag blev den 65-årige præsenteret for en sigtelse for kørsel i frakendelsestiden i den varebil, som han var fører af ved uheldet. Han kan således forvente at høre nærmere fra politiet i anledning af sigtelsen.

Leave a Reply