20. april 2024

Arkivfoto: <a href="https://pixabay.com/photos/?utm_source=link-attribution&utm_medium=referral&utm_campaign=image&utm_content=1031328">Free-Photos</a> from <a href="https://pixabay.com/?utm_source=link-attribution&utm_medium=referral&utm_campaign=image&utm_content=1031328">Pixabay</a>

Arkivfoto: Free-Photos from Pixabay

Søndag har budt på både regn og blæst – men pæne temperaturer – i vores område.

Temperaturen har ligget langt over nulpunktet i dag – kl. 15.00 blev temperaturen målt til 9,2 grader celcius på DMIs målestation ved Holbæk Flyveplads.

Tilgengæld har det blæst meget i løbet af dagen. Højeste middelvind blev målt kl. 10.20 og var på 12,3 m/s. Samme tidspunkt blev de kraftigste vindstød målt og de lå på 20,5 m/s svarende til Hård Kuling.

Mandagens vejr
Resten af søndagen forventes at holde tør og temperaturen vil i løbet af aftenen falde til omkring 5 grader. Vinden vil fortsætte natten igennem med en frisk vind og vindstød af hård vind.

Mandag byder på skyet vejr med mulighed for regn først på eftermiddagen og temperaturer omkring 6 graders varme. Vinden forbliver frisk, men sidst på eftermiddagen og først på aftenen kan vindstødende tage til i styrke til kuling eller hård kuling. Temperaturen vil i løbet af natten falde til ca. 4 grader.