Zuzanne Nielsen stopper som forpagter af Orø Forsamlingshus

Arkivfoto: Jesper von Staffeldt.

Den nuværende forpagter af Orø Forsamlingshus, Zuzanne Nielsen, stopper med årets udgang.

Ifølge en pressemeddelelse fra foreningen Orø Forsamlinghus har foreningens bestyrelse og Zuzanne Nielsen ikke kunnet blive enige om vilkårene for forpagtningen i 2020.

Zuzanne Nielsen tiltrådte som forpagter pr. 1. december sidste år og den nuværende forpagtningsaftale udløber automatisk pr. 31. december, hvor Zuzanne Nielsen så stopper som forpagter.

Det betyder også, at bestyrelsen for Foreningen Orø Forsamlingshus, overtager driften af huset fra 1. januar 2020 og det første større arrangement bliver Nytårskuren, som holdes fredag d. 10. januar kl. 18.

Også Orøkorets arrangement med fællessang onsdag den 8. januar bliver gennemført.

Ifølge foreningens pressemeddelelse har man igangsat arbejdet med at finde en ny forpagter af forsamlingshuset, og i bestyrelsen er man sikre på, at det nok skal lykkes.

2 kommentarer

  • jesper

    I eventyrene taler man om alle gode gang tre, men bestyrelsen bliver nok nødt at bruge mere end en hånd, hvis man skal til tælle at hvor mange gange man har måttet være nødt til at søge en bestyrer til forsamlingshuset inden for de sidste 5-6 år. Et forsamlingshus der har fået langt over en million kroner i offentlig støtte bl.a. ø-midler, derimod er det betydeligt lettere at overskue hvor mange private midler der skudt ind i foretagenet

  • Henrik Persson

    Det første større arrangement i forsamlingshuset er Orø Seniorers bankospil, lørdag, den 4. januar.

Leave a Reply