15-årig sigtet for simuleret flaskekast

En 15-årig drengs noget upassende opførsel blev i går fanget på et bilkamera.

Klokken 09.30 kørte en kørelærer med elev i sin skolevogn af Valdemar Sejrsvej forbi området ved Teknisk Skole. Inde på fortovet gik en gruppe unge mænd, hvoraf en enkelt trådte ud mod kørebanen og simulerede et kast med en plastikflaske mod skolevognen. Både kørelæreren og hans elev blev meget forskrækkede og kontaktede straks efter en patruljevogn, der kom forbi.

Kørelæren havde et bilkamera i vognen, som havde fanget den unge mands “kast” og patruljen kunne dermed få hændelsen bekræftet. Politiet henvendte sig efterfølgende på Teknisk Skole og fik her kontakt til en 15-årig drang fra Mørkøv, som blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen på grund af sin adfærd og kan nu forvente at modtage en bøde. Drengens værger og de sociale myndigheder blev underrettet om sagen mod

Denne artikel er publiceret den 4. december 2019 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply