17-årig sigtet for narkosalg

Foto: Politi.dk


Oplysninger om, at der blev solgt narkotika i et område omkring en etagejendom i Jyderup, fik i går politiet til at rykke ud til ejendommen med specialtrænede narkohunde.

Narkohundene undersøgte området ved ejendommen uden at finde noget, men hundenes næser sporede sig frem til en bestemt lejlighed, hvor politiet traf en mor. Hendes 17-årige søn var hjemme, og på hans værelse fandt politiet i forbindelse med en ransagning i alt 78 poser, der indeholdt marihuana, knust ritalin/amfetamin og midiknet. Antallet af poser og deres størrelse indikerede, at den 17-årige besad de narkotiske stoffer med henblik på videresalg. Han blev derfor anholdt og sigtet for besiddelse af de euforiserende stoffer, som politiet beslaglagde.

Den 17-årige blev løsladt efter endt efterforskning og afhøring til sagen, men kan forvente at høre yderligere fra politiet, når sagen mod ham skal afgøres.

Denne artikel er publiceret den 27. november 2019 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply