Påkørte bil med vilje og stjal en flaske vodka

Arkivfoto: Rolf Larsen

Arkivfoto: Rolf Larsen


En 22-årig mand er blevet sigtet for en lang række lovovertrædelser, bl.a. for at have påkørt en bil med vilje, kørt i påvirket tilstand og tyveri af en flaske vodka.

Søndag aften kl. 23.45 kontaktede en 19-årig mand fra Holbæk og anmeldte, at han var blevet forfulgt i bil, efter at han havde været inde på Cirkle K-tanken på Valdemar Sejrsvej for at købe en flaske vodka.

Den 19-årige og hans ven traf to yngre mænd i en bil på tankstationen som angiveligt havde følt sig provokeret af de to venner. Mændene i bilen havde forsøgt at få fat i de to venner på tanken, men det lykkedes vennerne at køre fra stedet. De to mænd i bilen kørte nu efter den 19-årige og i krydset ved Absalonsvej, blev den 19-åriges bil påkørt bagfra.

De to mænd steg ud af bilen og konfronterede den 19-årige og hans ven i en truende tone med, at de ikke skulle være flabede. De stjal den netop købte flaske vodka. Da der kom en bil forbi optrinnet, som skete midt i vejkrydset, kørte de to mistænkte væk fra stedet. Der skete skade på den 19-åriges bil, men ingen af de to venner kom til skade ved sammenstødet.

Politiet kørte til stedet og ledte efter bilen med de to mistænkte i og mødte den kort efter i høj fart af Valdemar Sejrsvej. Bilen ville dog ikke standse for politiet, men kørte over for rødt lys to gange, før patruljen fik standset bilen ved Gl. Ringstedvej.

Bag rattet sad en 22-årig mand fra Lejre, og han var alene i bilen. Det viste sig, at den 22-årige var påvirket af spiritus og narko. Han blev sigtet for bevidst at have påkørt den 19-åriges bil, for narko og spirituskørsel, for tyveri af vodkaflasken, og for at køre over for rødt lys.

Han blev anholdt for at få udtaget en blodprøve og for at blive afhørt til sagen.

Politiet beslaglagde hans bil, som skal undersøges nærmere for skader.

Den 22-årige blev herefter løsladt, men kan forvente et retsligt efterspil.

Føreren havde netop taget kørekort, så der vil blive nedlagt påstand om et kørselsforbud i sagen

Leave a Reply