Ta’ til julemarked i Andelslandsbyen

Foto: Steen Larsen


Det oser af julestemning og nostalgisk julehygge på julemarkedet i Andelslandsbyen Nyvang. Her kan både børn og voksne glemme den travle hverdag for en stund.

Hele byen er i julestemning og alle husene emmer af god, gammeldags hygge. Hvert hus byder på sjove aktiviteter og julerier. Udendørs bugner de opvarmede telte med små og store sager, fordelt på over 60 boder, der sælger smukt håndlavet brugskunst, smykker, skind, tasker, julepynt og meget mere.

Blandt de mange boder, findes også brændte mandler, bolsjer, chokolade og andre lækkerier. Skulle man alligevel foretrække sin egen medbragte madpakke, er der mulighed for at spise den på aktivitetspladsen. Nyvangs egne butikker har åbent som vanligt, så der er rig mulighed for at gå på opdagelse i slagteren, bageren, blikkenslageren, legetøjshandelen, børstenbinderen, Brugsen, museumsbutikken og husflidsforeningen i Skovhuset.

Der er også masser af oplevelser, f.eks. kan man ta’ til juletræsfest og få godeposer, møde julemanden, finde forsvundne nisser og vinde en præmie, høre nissehistorier eller få en tur i hestevogn.

Og når sulten melder sig, så er der rig mulighed for god, gammeldags julemad. Nyvangs eget traktørsted, Madam Blå, serverer andesteg med tilbehør, risalamande, kaffe/the og kage. På Julekroen er der flæskestegssandwich og pølser. Til dessert kan der tilbydes æbleskiver, glögg og kage i Julecaféen. I forsamlingshuset er der madpakker, kaffe og kage, og hos slagteren kan du få en god omgang frikadeller med brød.

Andelslandsbyens julemarked holder åbent i dag d. 24. november, samt 27., 28 og 30 november og
1. december Kl. 10-16

Du kan se programmet og yderligere oplysninger på www.andelslandsbyen.dk.

Leave a Reply