Politi søger vidner efter røveri mod Dagli’Brugsen i Vipperød

Foto: Michael Johannessen.

Foto: Michael Johannessen.


Politiet søger nu vidner efter røveriet mod Dagli’Brugsen i Vipperød søndag aften.

Røveriet skete klokken 18.14 da to engelsktalende mænd kom ind i butikken og truede kassemedarbejderen til at udlevere kassebeholdningen. Den ene mand medbragte en kniv og den anden var bevæbnet med en pistol. De to mænd lagde pengene i en medbragt plasticpose med påskriften ”Rema 1000” og flygtede fra stedet i retning af Asmindrupvej og videre ad Rensdyrvej. Kort efter kørte en bil fra stedet.

Politiet kom til stedet med flere patruljer, som undersøgte stedet nærmere, gennemså overvågningen fra butikken og afhørte vidner. Politiet efterforsker nu sagen for at finde frem til gerningsmændene.

De to mænd beskrives som:

A: Mand, 20-25 år, 180-185 cm høj og almindelig af kropsbygning. Han talte engelsk og var iført sort maske, grå hættetrøje, hvide joggingbukser og sorte handsker. Han medbragte en Rema1000-pose og var bevæbnet med en pistol.

B: Mand, 20-25 år, 175-180 cm og almindelig af kropsbygning. Han talte engelsk og var iført sort jakke med hætte, blå joggingbukser, sorte sko og grå handsker. Han var bevæbnet med en køkkenkniv.

Politiet beder vidner som har set to mørkklædte mænd før og efter røveriet i Vipperød, eller borgere som i øvrigt har bemærket køretøjer eller personer i området, som afveg fra normalbilledet at kontakte politiet på tlf. 114.

Læs også: Røveri mod Dagli’Brugsen i Vipperød

This slideshow requires JavaScript.

Denne artikel er publiceret den 18. november 2019 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply