Gratis arrangement: Finn Reiner fortæller om et liv med musik

Reiners Big Band (PRfoto)


Tirsdag den 26. november kan man høre dirigenten for det populære danseband Reiners Big Band, Finn Reiner, fortælle åbenhjertigt om sine mange års erfaring med sin livsglade ledsager ’Musikkens Danseglæde.’ Bagefter skal der danses på livet løs.

Er der nogen i Holbæk og Odsherred, som har erfaring med glæden ved dans og musik, så er det i høj grad dansens Grand Old Man Finn Reiner, der siden 60’erne med forskellige bands har skabt glæde blandt danselystne folk og senest nu på det 38. år med sit velspillende big band.

– Det er rent faktisk ligegyldigt hvilken form for musik du lytter til, fortæller Finn Reiner. Hvis musikken går ind i dit hjerte og fylder dig med glæde, får du automatisk lyst til at bevæge dig, hvad enten du står midt i opvasken, madlavningen eller hænger tøj op.

– Personligt havde jeg min første erfaring med musikkens danseglæde, da jeg som 12-årig sammen med min bror, blev hyret til at spille til min mosters sølvbryllup i København. Jeg var ikke så høj og stod derfor på en stol, så jeg kunne skue udover lokalet. Jeg spillede dengang harmonika og min bror violin, og da vi kom godt i gang, begyndte folk at danse til vores musik. Tænk engang at kunne få folk til at bevæge sig til den musik, som vi skabte. Det var en meget stor oplevelse!
Netop det at mærke publikums danseglæde er den oplevelse, som Finn Reiner har ønsket og formået at videreføre i sine bands bl.a. Happy Boys, Clear Sound og nu i dag det 20 mands store Reiners Big Band.

Reiners Big Band spiller op til dans
En stor oplevelse bliver det helt sikkert også ved arrangementet den 26. november, hvor de tilstedeværende naturligvis også får mulighed for, at afprøve musikkens danseglæde. Derfor spiller Reiners Big Band et herligt repertoire med musik for enhver smag.

Har du lyst til at deltage, kan du reservere plads gennem Holbæk & Omegns Musikskole i Gundestrup, som lægger lokaler til begivenheden.

Info:
’Debat & Dans’ – Finn Reiner
Dato: Tirsdag d. 26. november 2019, kl. 19:00 – 22:00
Sted: Holbæk og Omegns Musikskole, Krovejen 26, 4571 Grevinge
Entré: Gratis
Tilmelding: hom@hom-musik.dk eller ring på 59 66 08 66
Arrangeret i samarbejde med foreningen Kom & Dans Danmark.

Leave a Reply